Tematska venčanja

Tematska venčanja


Ispričajte svoju priču kroz dekoraciju!

Da li se i vi susrećete sa problemom oživljavanja ideja za dekorisanje prostora? Vrlo često znamo kakvom atmosferom želimo da naše venčanje odiše, no preneti osećanje kroz dekoraciju ume biti jako teško.

Zato je tu naš Butik Buket tim stručnjaka sa iskustvom u dekorisanju enterijera i eksterijera, koji će saslušati vaše zahteve, prepoznati vašu ideju i tom idejom dekorisati prostor gde će se vaše venčanje održati. Tematska venčanja prati kompleksna dekoracija, zato je uvek dobar izbor angažovati stručnjake koji će se, zajedno sa vama, u potpunosti posvetiti vašoj ideji i dekorisati prostor do najsitnijih detalja.

Ukoliko želite da venčanje odiše vašim ličnim stilom ili nekom zajedničkom  uspomenom, Butik Buket je tu da realizuje svaku vašu zamisao i učini vaše venčanje nezaboravnim danom koji će se i u predstojećim godinama prepričavati.  Tema venčanja može biti inspirisana stilom (tradicionalni, minimalistički, vintage, orijentalni, antički), gradom, sezonom, bojom itd.

Neka se svi prisutni sažive sa vašom emocijom!

Butik Buket želi da čuje vašu priču. Upoznajte nas sa svojom emocijom i mi ćemo njome obojiti prostor gde ćete proslaviti svoje venčanje. Uzmimo za primer da Vi i Vaš partner na dan venčanja želite oživeti neku posebnu uspomenu. Butik Buket tim će vam, svojom kvalitetnom uslugom, doneti taj momenat , fokusirajući se na detalje koji vama znače. Mi ćemo, zajedno sa vama, kreirati  vaše venčanje tako da ono bude posebno i drugačije od ostalih. Pričajte nam o detaljima koji simbolišu vaš odnos, a mi ćemo vam tim osećanjem ukrasiti mesto gde ćete proslaviti ljubav.

Bilo da ste tačno definisali temu svog venčanja, ili ih imate nekoliko, Butik Buket vam može pomoći da sve ideje u vezi sa dekoracijom stavite u jednu stilizovanu celinu.  Ukoliko nemate temu, a opredelili ste se za ovakvu vrstu dekorisanja, naš kreativni Butik Buket tim će vam pomoći u odabiru teme, koja će odgovarati baš vama i vašoj priči.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket