Slatki sto, Patrolne šape

Slatki sto zauzima centralni deo dekoracije dečijih rođendana. Najprivlačniji deo koji zauzima u delu gde se proslavlja rođendan je , naravno, rođendanski sto. Na rođendanskom stolu se nalaze kolači, bombone, čokoladice, grickalice, posebno stilizovane specijalnim nalepnicama flašice za vodu ili sok, kapkejkovi, popkejkovi, i ostale poslastice.

Tim ButikBuket se bavi ukrašavanjem slatkog stola na jedinstven način. Trudimo se da svaki detalj bude uklopljen u celinu kao i u temu rođendana. Danas predstavljamo temu “Patrolne šape”, a naš slavljenik je napunio 4 godine, pošto nije mogao da izdvoji nijednog lika iz crtanog pojedinačno, naš zadatak je bio da ih sve uklopimo na slatkom stolu za njega.

Slatki sto, Patrolne šape: Sto je bio prekriven specijalni stoljnjakom, tema na stoljnjaku Patrolne šape. Popkejkovi su našli svoje mesto u specijalnoj kutiji koja je dizajnirana sa likovima iz crtaća, a kapkejkovi su imali zastavice na kojima su bili crtani junaci, kutije za kapkejkove su bile od tvrdog kartona sa dizajnom rođendanske proslave. Salvete , kape i čaše su imale likove crtanih junaka. Paprine kutije u kojima se služio smoki, kokice i grisine bile su dizajnirane sa likovima iz crtaća, na svakoj strani se pojedinačno nalazio po jedan lik iz tima patrolne šape. Nabavljene  su specijalne maske sa likovima iz crtaća, imali su izbor dva tipa maski: 1. maska koja prekriva celo lice sa omiljenim junakom, 2. maska koja prekriva samo oči i na njoj je slika dečaka Rajdera sa kucama, takođe imali su duvaljke za zabavu, tema na duvljkama takođe u slikama crtanih junaka. Staki sto je naravno bio nezamisliv bez specijalnih posudica za kuce koje su u timu ptrolnih šapa, u posudicama su bile specijalne bombonice, koje kucama daju posebnu snagu.

Pozadina slatkg stola  je ukrašena balonima i banerom. Na baneru su bili svi junaci Patrolnih šapa sa natpisom Srećan rođendan. Balone smo izabrali u tri boje, zelena, bela i plava, i jedan na kom su bili svi crtani junaci iz patrolnih šapa.

slatki sto

slatki sto

sape5sape2sape6

Save

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.