Rođendani

Rođendani


Rođendan je proslava vašeg početka i onoga što ste postigli u životu do sada. To nije samo proslava dana rođenja, već prilika u kojoj se slavi radost koju donosi sam život. Rođendan nas podseća da uvek imamo novu priliku da počnemo ispočetka i ne prestajemo u trudu da napredujemo, koliko god da je dan juče bio loš. Rođendan je vid osveženja, vid duhovne regeneracije, čemu su prisutni naši najbliži ljudi. Rođendan nije tip proslave koji je namenjen samo mlađim generacijama, iako ljudi danas vrlo često ovaj vid proslave vide kao nešto što pripada mlađoj populaciji.

Butik Buket vas podstiče da slavite život, bez obzira u kom ste životnom dobu. Želimo da vam pomognemo da dekorišete prostor u kojem ćete proslaviti rođendan na najkreativniji mogući način, bilo da se odlučite za mirnu proslavu u krugu prijatelja, žurku ili elegantnu proslavu u restoranu. Nudimo vam širok asortiman kvalitetnih, dekorativnih detalja koji će oplemeniti vaš prostor.

Šta za vas predstavlja rođendan? Šta zapravo, pored dana rođenja, želite proslaviti tog dana? Butik Buket tim će, zajedno sa vama, dekorisati prostor u stilu koji vi izaberete.

U različitim kulturama, postoje određene godine na koje se obraća posebna pažnja, tj. te godine se proslavljaju kao značajnije od ostalih rođendana, a u nekim kulturama se čak izvode svojevrsni rituali. Npr. poznato je da se u Americi proslavlja “sweet sixteen”. U nekim hispanskim kulturama je petnaesti rođendan poseban, dok u pojedinim azijskim zemljama postoji tradicija velike proslave šezdesetog rođendana.

U našoj kulturi, akcenat se stavlja na osamnaesti rođendan, kao vid prelaska iz maloletnog života u zrelost i odgovornost. Međutim, nije svačiji prelazak u svet odraslih identičan. Stoga, Butik Buket želi da vas upozna, da prepozna vaš stil i ideju i pomogne vam da na što kreativniji način proslavite ovaj značajan datum. Bilo da se odlučite za proslavu osamnaestog rođendana u  klubu, restoranu, ili pak u svojoj kući, tu smo da vam ponudimo mnoštvo interesantnih dekorativnih elemenata (kao što su aranžmani balonima, cvetne dekoracije itd.) koji će vam ulepšati ovaj dan.

Butik Buket, takođe, nudi i dekorisanje prostora za dečje rođendane. Svi znamo koliko su mališani zahtevni po pitanju proslave svog rođendana. Takođe, znamo koliko takav tip organizacije može biti naporan za roditelje. Zato je naš Butik Buket tim spreman da vam pomogne u dekorisanju ove prilike i učini rođendan nezaboravnim iskustvom za sve prisutne mališane. Nudimo vam bogati izbor detalja, kao što su pozivnice, rođendanse kapice, baloni, tanjirići, torte, kapkejkovi i mnoštvo ostalih rođendanskih elemenata.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket