Butik Buket

Razvedi me


Proslavite početak novog životnog poglavlja!

Ova ideja zvuči ekscentrično i neuobičajeno, ali mi želimo sagledati neprijatna iskustva iz drugog, optimističnijeg ugla. Svaki novi početak je težak i svako prethodno iskustvo, bilo ono loše ili dobro, može dati odgovor na pitanje “Koje su dobre stvari koje donosi ova promena?”

Zato ne klonite duhom i budite svesni da je vaš novi život upravo počeo. Naš Butik Buket tim podržava zrelost u sagledavanju prethodnih iskustava i želi da vam pomogne da sa stilom obeležite početak novog životnog poglavlja.

Proslava razvoda je sve rasprostranjenija i postaje deo kulture, sa uveliko razvijenom metodom proslave sa ironičnim, humorističkim detaljima, kao što su torta razvoda, isečeno prstenje, “upravo razvedeni” plakati itd. Dok neki ljudi još uvek proslavu razvoda smatraju neukusnom idejom, mnogi su je prihvatili kao značajni ritual u kojem prijatelji i porodica pomažu razvedenoj osobi da se navikne na veliku životnu promenu.

Kada napraviti proslavu razvoda?

Nema pravila. Proslavu možete napraviti onda kada vi osetite da je prethodno iskustvo prošlist i da je vreme za slavljenje početka novog života. Butik Buket je tu da vam pomogne da dekorišete svoju proslavu na što interesantniji način. Bilo da ste odlučili da proslava odiše duhovitim detaljima ili želite uključiti svojevrsne rituale (kao što je npr. sečenje venčanog prstenja), Butik Buket će vam omogućiti da sve svoje zamisli pretočite u realnost. Imamo mnoštvo dekorativnih ideja koje će vas nasmejati, ohrabriti, ali i motivisati da hrabro koračate u novom životnom poglavlju.

Koga pozvati na proslavu razvoda?

Butik Buket vam predlaže da na ovakvu vrstu proslave pozovete isključivo bliske ljude, budući da će vam oni pružiti najveću podršku i ljubav u vašem privikavanju na ovakvu životnu promenu.

Proslava razvoda je zatvaranje jednog životnog poglavlja i otvaranje novog, svežeg početka. Butik Buket tim će vam, u saradnji sa vama, pomoći da dođete do najboljih ideja za ovu novu i smelu vrstu proslave.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket