Proslave

Proslave


Dekoracija prostora je jedan od najvažnijih činilaca u planiranju i organizovanju svih vrsta proslava, a sve u cilju da se oni koji svečanosti prisustvuju, osećaju uvaženo i prijatno.

Ukoliko vam je potrebna kreativna dekoracija restorana ili nekog drugog prostora za vaše veselje – pozovite nas i mi ćemo ispuniti sve vaše želje i zamisli. Dekoracija restorana podrazumeva ulepšavanje prostor,a ne samo cvetnim aranžmanima, već i kompletno tematsko uređenje prostora po vašim željama i zamislima.

Butik Buket je jedinstven i prefinjen koncept u svetu dražesnih dekoracija. Orginalnost pomešana sa iskustvom, ideja sa maštom, a entuzijazam sa čarobnim materijalima, učiniće svaki vaš dan posebnim. Butik Buket je koncept lepote dekora koji je postojao i mnogo pre nego sto je zvanično dobio simpatično ime. Nastao nakon dugog niza neformalnih, ali entuzijastičnih ukrašavanja proslava, rođendana i svadbi, svojoj najbližoj okolini.

Za sve proslave i svečanosti, bez obzira na veličinu prostora i broj gostiju, nudimo vam usluge dekorisanja kompletnog prostora.

Dekoracija prostora, izrada najrazličitijih cvetnih aranžmana nama predstavlja izazov i veliko zadovoljstvo. Ostvarićemo svaku vašu želju uz pomoć maštovitosti, vaših ideja i našeg prepoznatljivog stila.

Naši floristi sa dugogodišnjim iskustvom za vas će napraviti savršene cvetne aranžmane, dekorisane ukrasnim granama, perjem, kristalima i ostalim detaljima koji će oplemeniti vašu svečanu priliku.

Imate bilo koju drugu specijalnu priliku? Intimna večera za dvoje? Godišnjica braka koju želite da proslavite uz najmilije? Nekoga ispraćate ili dočekujete? Kakav god da je povod, koje god da je mesto. Može biti jos svečanije, jos razigranije i još lepše. Dozvolite nam da maštamo zajedno sa vama.

U skladu sa prirodom događaja, vašim željama i mogućnostima, obezbeđujemo neophodan prostor i njegovo uređenje, ketering, muziku, pozivnice za goste i sve što vam je potrebno za savršenu proslavu.

Butik Buket nudi vam veliki izbor dekorativnih detalja i materijala uz vrhunsku uslugu.

Postoje trenuci u životu koji nam zauvek ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost tek kada se podele sa dragim osobama.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket