Proleće i novi trendovi u nošenju venčanica

Kako izabrati svoj jedinstveni stil prilikom venčanja i kako izabrati venčanicu koja će opisati vas u najvažnijem danu vašeg života.

Proleće vam pruža tu mogućnost da obaberete način i stil na koji vi nosite venčanicu, i da je uparite sa čim god želite. Da li ste razmišljali da preko venčanice obučete košulju, možda džemper ili pak neku bluzu, kožnu jaknu, teksas jaknu? Ukoliko večeri budu hladne, sveže, moraćete imati opciju i za ove situacije, a zašto bi uzimali običan bolero ili beli sako kada možete sada to uraditi na potpuno drugačiji način, otkačen, u vašem stilu? Bićete originalni, a fotografije sa ovakvim stajlingom biće pun pogodak.

Unesite malo radosti i spontanosti u venčanje i napravite od vaše haljine jednu nesvakidašnju siluetu.

Evo jednog potpuno novog pogleda na venčanice i njihovo nošenje. One više nisu pojam samo za ultimativnu eleganciju, već se mogu izneti i na posve drugačiji način. Želimo da vas inspirišemo da i vi ovo probate, pa makar samo za foto-sešn sa vašim fotografom.

Kožna jakna preko venčanice

Proleće i novi trendovi u nošenju venčanicaZbog svog žestokog i seksi efekta ovaj stil nošenja kožne jakne budi u vama pravu buntovnicu a ujedno  se ispod krije princeza koja sija na svom venčanju.

Teksas jakna i večanica

Proleće i novi trendovi u nošenju venčanica

Jakna od teksasa nije ništa novo. Ali može biti efektan detalj preko venčanice i ova kombinacija može biti prosto neodoljiva. Različiti modele jakni od teksasa nose se u svakoj prilici i uklapaju uz svačiji stil – od romantičnih modela sa prišivenim cvetnim detaljima ili čipkom do pank-rok jakni sa bodljama, nitnama i kožom.  Uzmite vašu omiljenu teksas jaknu ili košulju koju ćete vezati oko struka za opušteniji izgled. Ovaj spoj bi posebno dobro išao sa kaubojskim čizmama!

Luksuzni stil

 

Proleće i novi trendovi u nošenju venčanica

Za malo formalniji izgled, izaberite odvojene komade odeće. Uparite suknju sa prostom belom košuljom, bluzom, ili majičicom. Kontrast lukzuza i jednostavnosti je ovde neverovatan.

Karirana košulja

Proleće i novi trendovi u nošenju venčanica

Začinite vaše rustično venčanje sa  kariranom košuljom. Ona je pamučna, udobna i priznaćete: izgleda fantastično. Prosto će vam biti žao da je skinete.

SHARE IT:

Comments are closed.