Photo booth kabina za nezaboravne trenutke na vašoj proslavi

Photo booth, Foto kabine, postale su trend i nezaobilazan detalj kada su u pitanju proslave kao što su rođendani, venčanja, krštenje i rođenje deteta. Na korporativnim dešavanjima, bilo da su manji ili veći prijemi u pitanju. Takođe photo booth postaje i neobilazan detalj na koncertim i kulturnim manifestacijama. Ono što photo booth čini jedinstvenim, to je da od svake vrste proslave napravi i dočara taj jedan nezaboravan a šaljiv trenutak koji ćete poneti kući sa sobom.

open-air

Photo boot kod nas možemo naći u tri varijante :

Photo Booth kabina za fotografisanje

Svi se sećate, sigurno, onih malih kabina za fotografisanje koje smo imali prilike da viđamo u filmovima. S`vremenom nekako je to sve palo u zaborav ali od skoro Photo Booth kabine nalaze svoju primenu i to najviše  na korporativnim proslavama i venčanjima.

open-air-1

Photo Booth je foto kabina u kojoj se nalazi uređaj sa softverom za fotografisanje. U kabini za fotografisanje smeštena je klupa za jednu ili više osoba, a kabina se zatvara zavesama, kako bi korisnici tokom fotografisanja mogli opušteno da poziraju.

Kabina se najčešće rentira za taj dan kada je i proslava, dovozi se na željenu lokaciju.

diy-photo-booth-1

Takođe ono što može biti zanimljivo prilikom fotografisanja u Foto kabini to je upotreba rekvizita za slikanje, i ono što je najzanimljivije to je da možete birati rekvizite u zavisnosti od teme događaja.

rekviziti-1

„Open air“  Photo Booth

„Open air“ Photo Booth je nastao iz potrebe za kompaktnijim i modernijim Photo Booth-om. Pruža više opcija i ima istu mogućnost za fotografisanje, ali je mnogo praktičniji za manji prostor.  Pogodan je za manje proslave, modernog je dizajna i nema kabinu, pa se fotografisanje vrši na otvrenom prostoru odabranom za Foto kabinu. Takođe i ovde imamo mogućnost korišćenja rekvizita, ali i odabira pozadine po vašem izboru.

open-air-2

DIY Photo Booth , Napravi sam Photo Booth za slikanje

Postalo je zanimljivo napraviti  svoj Photo Booth za sliknje, tema koju vi želite. On može da bude motiran na lokaciji na kojoj je zakazano slikanje, može biti prenosiv, i takođe se mogu koristiti rekviziti za slikanje. Ovo je Photo Booth ispred koga se možete slikati sa svojim aparatom ili da vas slika fotograf  kog ste unajmili.

rekviziti

Ukoliko imate želju a ne znate kako da realizujete motiranje Photo Booth za vaš specijalan dan , naš tim je tu da vam pomogne.

SHARE IT:

Comments are closed.