O nama

O nama


Butik Buket se bavi dekoracijom svečanosti, dekoracijom enterijera i eksterijera, te održavanjem biljaka. Specijalizovan je studio za organizaciju i dizajn venčanja i poslovnih evenata, ali i dečjih rođendana i drugih vrsta proslava.

Butik Buket je mali i perspektivan tim, spreman da izađe u susret svakoj vašoj želji i u delo sprovede svaku vašu zamisao. Tu smo da vam pomognemo pri svakom koraku – u planiranju, kreiranju, dizajniranju, dekoraciji, organizaciji, koordinaciji i realizaciji vaše svečanosti u skladu sa vašim željama, maštom i budžetom. Svojim stalnim usavršavanjem, uvođenjem novina i praćenjem trendova mi imamo viziju svetle budućnosti, na zadovoljstvo naših klijenata.


Spremni smo da saslušamo vaše želje i ideje, da ih obogatimo našim iskustvom, a maštom dovedemo do savršenstva. Praćenje svetskih trendova, daleko od stereotipa, omugućiće vama i vašim gostima jedinstven, vrhunski doživljaj!

Ukoliko želite da boravite u prijatnom i lepo dekorisanom ambijentu, za vas vršimo izradu idejnih rešenja, ozelenjavanje i održavanje biljaka u eksterijeru, rekonstrukciju postojećeg zelenila, opremanje enterijera biljnim materijalom i održavanje biljaka u enterijeru.

Naš cilj je da zadovoljimo vaše potrebe i prevaziđemo vaša očekivanja. Nama je svaki detalj važan, jer smatramo da se u detaljima nalazi lepota koja celokupnu sliku čini savršenom. Uvek nalazimo balans kada su prioriteti i rokovi u pitanju i tu smo da pružimo savete koji će vam uštedeti vreme i novac. Za nas ste vi najvažniji korak u organizaciji i najviše pažnje posvećujemo upravo vašim potrebama, jer želimo da se osećate kao deo našeg tima.

Naša misija je da stvorimo prepoznatljiv brend i jedinstvenu kreativnu i profesionalnu dekoraciju za priliku koja je vama potrebna, onako kako vi to želite i očekujete.

Savršena realizacija i koordinacija vašeg događaja u skladu sa vašim zahtevima je zagarantovana. Naša usluga obuhvata celokupnu organizaciju, dekoraciju i koordinaciju svih usluga koje su uključene u vaš savršen dan.


Orginalnost pomešana sa iskustvom, ideje sa maštom i entuzijazam sa čarobnim materijalima, učiniće svaki vaš dan posebnim.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket