Dekoracija automobila

Dekoracija automobila


Postoje mnoge tradicije vezane uz venčanja, a jedna od njih uključuje i ukrašavanje automobila na venčanju. Ova tradicija skreće pažnju na činjenicu da su mladenci upravo ušli u brak.


Ono što “muči“ sve mladence, a naročito mlade, je kićenje. Za ovaj lepi dan je, naravno, najvažnije da mlada i mladoženja budu najlepši, ali je isto tako važno da njihovi svatovi budu okićeni, kao i njihovi domovi. Ono što je upadljivo za savremena venčanja jeste da se posebna pažnja poklanja ukrašavanju automobila koji prevozi mladence. Da li zbog prestiža ili ne, to nije ni bitno, tek mnogi savremeni mladenci itekako vode računa o tome kako će izgledati njihov automobil na dan venčanja.

Prvo o čemu treba da vodite računa jeste o boji automobila, jer se veruje da bi trebalo da bude svetle boje, a najlepše je ako je beo. Međutim, modni trendovi se menjaju, pa se vrlo često sreću mladenački automobili tamnijih boja i to najviše crni i sivi. U skladu sa bojom automobila, odabraćete boju ukrasa, bilo da su to ukrasi od prirodnog cveća ili ukrasnih traka, a možda čak i od balona.

Ono o čemu najviše treba da se vodi računa kada je dekoracija auta u pitanju, jeste to da cvetni aranžmani i detalji koji će se naći na automobilu ne ometaju vozača.

Za dekoraciju mladenci najčešće biraju sveže cvetne aranžmane u obliku srca i poljubaca, balone, trake i nalepnice na kojima piše „Upravo venčani“. Mladenački auto trebalo bi da bude najokićeniji. Ostala vozila treba da imaju umereniju dekoraciju i najbolje bi bilo kada bi svi gosti svoje automobile dekorisali na isti način i u istom stilu.

BUTIK BUKET ima bezbroj ideja kako ukrasiti automobile za venčanje. Dekoracija automobila je mesto gde  originalne i kreativne ideje naših cvetnih dekoratera dolaze do punog izražaja, naravno i uz vaše sugestije.

U ponudi za mladenački automobil možemo da vam ponudimo aranžman od cveća,specijalne detalje,tablice, limenke, aranžmane sa tilom ili satenom, balonima i bezbroj drugih detalja.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket