cvetni pano

Cvetovi od papira

Cvetovi od papira

Cvetovi od papira su nešto novo na tržištu, a u poslednjih par godina možemo i napomenuti neizostavni deo dekoracija na svečanostima kao što su: krštenje, rođendan, venčanje, korporativne proslave. Svoju primenu našli su i u stambenoj dekoraciji, gde se mogu iskoristiti kao zidni ukrasi ili detalji na zavesama.

Cvetovi od papira su imitacija pravih cvetova, tako da ih na tržištu možemo naći od najmanjih koji se koriste za kićenje gostiju do velikih cvetova koji nam mogu poslužiti za dekoraciju od koje se može napraviti foto kutak, dekoracija dečijeg stola kod krštenja i rođendana, takođe se mogu naći već gotovi buketi koje možemo iskoristi i kao bidermajer. Na korporativnim proslavama zastupljen je cvetni pano, koji se koristi kao pozadina za slikanje. U poslednje vreme, cvetni pano od velikih cvetova nalazi primenu na novinarskim konferencijama i modnim događajima kao pozadina prilikom intervjuisanja.

Naš cilj je da upoznamo vas i vaš stil radi što boljeg razumevanja vaših želja,na osnovu čega kreiramo cvetni pano koji će odisati posebnim stilom, a to će dati čitavoj ceremoniji posebnu notu. Kod nas možete kombinovati razne dezene, veličine i oblike panoa. Takođe cvetovi mogu biti i pojedinačno raspoređeni po prostoriji ili po površini koja je planirana da se dekoriše.

Bidermajer od papira će privući pažnju i biće zanimljiv detalj za mladu. Od papira različitih boja prave se mali cvetovi u istim ili različitim nijansama i od njih se sklapa buket. Ukoliko želite da imate originalan bidermajer, koji će biti drugačiji i koji ćete moći da sačuvate za uspomenu, onda je ovo pravi izbor za vas.

Butik Buket, takođe, nudi i veliki broj već izrađenih cvetova od papira, ukoliko vam je potrebna početna ideja. Bez obzira da li se odlučite za neki od već ponuđenih cvetova od papira iz našeg asortimana, ili izaberete da zajedno sa nama kreirate nešto novo, sa našim timom možete biti potpuno sigurni.

Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket