Cvetni pano

Cvetni pano u poslednjih par godina možemo  napomenuti postao je neizostavni deo dekoracija na svečanostima kao što su: krštenje, rođendan, venčanje, korporativne proslave.

Cvetni pano čini savršeni dodatak vašoj proslavi kao jedinstven način da ispričate vašu priču kroz dekoraciju. U radionici tima ButikBuket izrađeni su najlepši cvetovi koji mogu poslužti za bilo koji vid dekoracije, od cvetnog panoa za slikanje, do stavljanja pojedinačnih cvetva u okviru  dekoracije prostora.

cevtni pano

Naš cilj je da upoznamo vas i vaš stil radi što boljeg razumevanja vaših želja, na osnovu čega kreiramo cvetni pano koji će odisati posebnim stilom, a to će dati čitavoj ceremoniji posebnu notu.

radionica

Kod nas možete kombinovati razne dezene, veličine i oblike panoa. Boja se uklađuje sa vašom željom, kako bi ambijent i temu proslave učinili posebnom.

Materijal za cvetove se može kombinovati , od običnog hemer papira, krepa, svilenog papira, a mogućnosti kombinacija i oblika i kreacija su neograničene. Cvetni pano obično kombinuju u beloj boji, šampanj, bež. Naš tim svakom cvetnom panou voli da doda posebnu notu, i da u svakoj proslavi nađemo posebnu boju koja oslikava temu proslave.

BB 013

 

 

 

Ukoliko se odlučite sami da probate pravljenje cvetnog panoa, ili samo jednog cveta od papiira evo mala pomoć.

Na lak i jeftin način možete doterati vaš prostor, kao i dekoraciju za bilo koji vid proslave. Ovaj vid dekoracije je svestran jer se može prilagoditi tako da odgovara vašem stilu u koji želite da ih uklopite kao i svadbenim ili rođendanskim bojama.

Za pravljenje ovakvih cvetova, potrebno vam je:
– pakovanje papira
– kanap / žica
– makaze

cvet od papira

1. Uzeti 5 komada papira iseći u obliku kvadrata. Veći kvadrat znači veće cvetove.
2. Papiir savijati u obliku lepeze, kao na slici
3. Saviti papir na pola, preko centra zavezati komad zice ili konca. Višak odseći makazama.
4. na oba kraja napravite makazama ovalni oblik, kao na slici
5. Polako i nežno odvajajte papir, povlačenjem jednog sloja ka centru, kao na slici

I to je to! Ako planirate ove papirne cvetove za neku proslavu preporučujemo da ih pravite nekoliko dana ranije i skladištie ih u velikoj posudi, ili kutiiji. Vodite računa da se ne stavljaju drugi redmeti na vrh papira.

Vaš ButikBuket tim

 

 

Save

Save

SHARE IT:

Comments are closed.