Cvet za ruku

Cvet za ruku


Cvet za ruku je prilikom planiranja svadbe prva stavka nakon odabira venčanice, jer mlade najviše vremena provedu upravo prilikom odabira cveća za kićenje. Cveće za kićenje će pokazati gostima mladin ukus, eleganciju i stil. Dekoracija za kićenje se uglavnom se bira tako da bude u skladu sa tematikom vaše svadbe i da bude u tonu sa ostalim detaljima. Volite li više cveće ili bisere, elegantne mašne , perje ili čipku – kod nas ćete pronaći predivan izbor. Možete nam ispričati kako to treba da izgledaju savršeni cvetov i  za ruke, a možete pronaći ideju u našem asortimanu. Naši cvetovi za ruke su unikatni i inspirisani vašom svadbom.

Cvetovi za ruke su nova radost za vaše gošće jer čiodama probušene haljine i  svečane bluze postaju davna prošlost. Za dame, narukvice umesto korsaža, prelepo ukrašene, daju posebnu notu i eleganciju na rukama vaših gošći.

Cvet za ruku čini savršen dodatak mnogim prilikama koje je potrebno da odišu vedrinom i ženstvenošću. Idealni kao aksesoar za venčanja i devojačke večeri, ili letnje žurke i proslave, cvetovi za ruke uvek ostavljaju utisak. Niti manjih ukrasa niti veće kreativnosti. Toliko su lepi i ljupki da se jednostavno poželi da budu svakodnevni modni detalj. Ističu ženstvenost, bude romantičnost.

Cvetići za kićenje izrađuju se od najfinijih materijala zato što znamo koliko je važno da ostavite dobar utisak na vaše goste i da ih ulepšate na ovaj posebnan dan. Veliki izbor boja i kvalitetna završna obrada zadovoljiće sve vaše zahteve, a gosti će dugo pričati kako su cvetići za kićenje bili zaista drugačiji i jedinstveni. Ukrašene narukvice u bojama koje vi odaberete daju posebnu notu elegancije na rukama vaših gošći. Vi birate da li želite da se vezuju nežnom saten trakom ili da se stavljaju pomoću ukrasnog lastiša.

Kod izrade ukrasa za goste i mladence ne postoje ograničenja, pustite maštu na volju, a ako u moru obaveza i zadataka povodom planiranja vašeg venčanja nemate vremena, obratite nam se, jer će nama to biti uživanje i zadovoljstvo. U dogovoru sa vama, možemo napraviti ukrase koji će krasiti vaše goste i biti deo vašeg slavlja. Na vama je da izaberete boju i materijal, a ostalo prepustite nama i našoj kretivnosti.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket