Cvet za rever

Cvet za rever


Cvet za rever je tradicionalni i nezaobilazni oblik kićenja gostiju. U vreme kada su ovakve vrste usluga svuda dostupne, teško je izabrati pravo rešenje za ovu vrstu dekoracije. Mnogi će vam dati ponude sa već gotovim rešenjima, ne posvećujući se svakom klijentu pojedinačno, sa pozornošću. Butik Buket se zato razlikuje od ostalih i posvećuje pažnju pojedincima, u želji da vaše venčanje učini jedinstvenim.

Prilikom odabira cvetova za rever, veoma je bitno uskladiti ga sa dekoracijom prostora u kojem će se venčanje održati. Do sada vam je uglavnom ponuđeno da birate između sijaseta šablonizovanih cvetova za rever, što vas na brojne načine ograničava u postizanju željene atmosfere ili teme za vaše venčanje.

Mi se ne vodimo idejom pravljenja uobičajenih, već viđenih dekoracija za rever, već ih dizajniramo posebno za vas i vaše goste. Želimo da od cveta za rever, koji je prisutan na gotovo svim venčanjima, napravimo vaš lični pečat, na kojem će svaki gost zadržati svoj pogled.  To uspevamo pozornim slušanjem svojih klijenata, prilikom čega se upoznajemo sa njihovom pričom i emocijom koju žele da prenesu dekoracijom

Naš cilj je da upoznamo vas i vaš stil radi što boljeg razumevanja vaših želja, na osnovu čega kreiramo cvet za rever koji će odisati posebnim stilom, a to će dati čitavoj ceremoniji posebnu notu. Kod nas možete kombinovati razne dezene i tkanine, sve moguće vrste detalja – od bisera, cirkona, mašnica do velikog asortimana cveća. Butik Buket vam nudi ogroman izbor prilikom formiranja jedinstvenih cvetova za rever.

Butik buket, takođe, nudi i veliki broj već izrađenih cvetova za rever, ukoliko vam je potrebna početna ideja. Bez obzira da li se odlučite za neki od već ponuđenih cvetova za rever iz našeg asortimana, ili izaberete da zajedno sa nama kreirate nešto novo, sa Butik Buketom možete biti potpuno sigurni. Mi koristimo najfinije i najkvalitetnije materijale u izradi dekoracija za rever.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket