Cvet za kosu

Cvet za kosu


Frizura je veoma važna za svaku mladu, pa se njen izbor obično svede na neku elegantnu punđu obzirom na elegantan stil kojem se najčešće i teži.

U skladu sa stilom vaše venčanice, odaberite i ukras za kosu. Ukoliko ste u potrazi za ukrasima za kosu, imamo savršeno rešenje. Ručno izrađeni ukrasi jednostavno ostavljaju bez daha.

Raskošni cvetni venčić, zamenio je velike neudobne šlepove, glamurozne šešire i napadne ukrase u kosi mlade. Daleko praktičniji, privlačniji i lepši, venčić u kosi od cveća privukao je pažnju mnogih mladih dama sa stilom, koje prate trendove i žele da idu u korak sa vremenom i na venčanju.

Dekorateri već godinama venčanja oživljavaju cvećem, i to je osnovni element dekoracije za venčanja, a dizajneri ispirisani istim stvorili su cvetni venčić i pomerili granice u modi još jednom.

Cvetni ukrasi, cvetni rajfovi, cvetne trake i upadljive šnale sa veselim cvetnim aranžmanima moderni su dodaci koji će svaku frizuru ulepšati i dodati dozu romantike. Naš savet prilikom odabira cvetnog ukrasa je da pratite svoj oblik lica. Ukoliko imate duguljasto lice predlažemo vam malo deblji cvetni venac koji delom prekriva čelo. Ukoliko je vaše lice okruglo, bolje će vam stajati tanji model sa manjim cvetovima. Ukoliko venac nosite umesto rajfa – slobodno pustite mašti na volju.

Cvetni venčić je uglavnom sačinjen od jarkih cvetova, koji privlače pažnju i smelim damama omogućava da zablistaju. Boju dominantog cveta često prati i ruž za usne, kao i manikir što znatno pojačava utisak. Venčić se lako postavlja na kosu, izgleda opušteno i veselo na puštenoj kosi, a istovremeno izgleda elegantno na punđama i drugim mladinim frizurama.

Šaren i upadljiv izbor je za one dame koje lako odolevaju svetlima reflektora i u punom sjaju blistaju pod njima. Ovo je izbor snažnih, smelih žena koje mogu da iznesu nešto novo i drugačije na senzacionalan način, ali u granicama dobrog ukusa. Većina dama koja je ranije izdvajala mnogo novca da zablista u punom glamuru na svom venčanju, gotovo da nijedan detalj osim diskretnog nakita nikada više nije ponela kao sećanje na jedan od najznačajnijih i najlepših dana u svom životu.

Kada su venčanice u pitanju, može da se kombinuje sa klasičnim belim venčanicama, ali je daleko interesantiji sa kratkim belim haljinama koje same po sebi izgledaju neobično i prolećno. Ovaj venčić jednako pristaje belim, kao i tkaninama u boji. Sa njim se možete igrati beskrajno, kombinujući ga na takav način, kao da uvek imate na sebi nešto novo i posebno.

Jedno je sigurno, cvetni rajfovi i ukrasi će istaći vašu ženstvenost i jednostavno ćete pleniti i zanositi. Budite romantične, ženstvene i zavodite cvetnim ukrasima.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket