Biznis program

Biznis program


Organizacija i dekoracija poslovnih događaja

Vaša firma je prozor u poslovni svet. Poslovnim događajima koje vaša firma organizuje pokazuje se ozbiljnost , proširuje mreža poslovnih saradnika, predstavlja poslovanje i kreira sopstveni brend.

Organizovaćemo i urediti vašu proslavu u skladu sa vašim potreba i našim iskustvom.  Sigurni smo da će Vaši partneri i saradnici uživati, a da će se vaša firma predstaviti u najboljem svetlu.


Koktel party

Koktel party je događaj koji će vam omogućiti da na visokom poslovnom nivou razgovarate i prezentujete ideje svoje firme. Ovo je idealan način za sklapanje kontakata i širenje poslovnih mogućnosti.

Jubileji firme

Uspešnost jedne firme i posla koji se obavlja znači posvećenost, profesionalnost i veru u poslovni cilj. Omogućićemo da se svi zaposleni, saradnici i prijatelji Vaše firme osećaju ponosno što jedna uspešna firma priređuje proslavu i izražava zahvalnost za vernost i dostojnost prema ljudima sa kojima radi.

Seminari i treninzi

Seminari i treninzi su događaji koji pružaju dodatnu edukaciju vašim zaposlenima i predstavljaju želju firme da ulaže u potencijale. Prijatan ambijent i profesionalna usluga stvoriće uslove da se Vaši saradnici i zaposleni potpuno prepuste savladavanju novih profesionalnih znanja, dok o svemu ostalom mi vodimo brigu.

Konferencije za medije

Svi medijski događaji bitni su za prezentovanje vašeg rada. Ovo je jedan od najosetljivijih događaja u smislu organizacije i utiska koji želite da ostavite. Naš tim profesionalaca obezbediće za Vas idealne uslove u tehničkom i prostornom smislu.

Promocije

Promocije bilo koje vrste bitan su deo poslovanja jedne firme. Nudimo Vam potpunu organizaciju prilagođenu projektu i cilju koji želite da ostvarite. Saradnici sa kojima radimo za Vas će kreirati ambijent koji će potpuno zadovoljiti i najspecifičnije potrebe.


Studio Butik Buket se bavi biodekoracijom enterijera. Vršimo izradu idejnih rešenja, opremanje enterijera saksijskim biljkama kao i održavanje biljaka.


Biodekoracija

Ukoliko nam se obratite sa željom da poslovni ili privatni prostor oplemenite biljnim materijalom, za vas vršimo nabavku prirodnih i veštačkih biljaka, nabavku saksija i dekorativnih obloga, nabavku humusnog supstrata za sadnju, sadnju biljaka i dostavu.

Biljni elementi u enterijeru, odnosno biodekoracija enterijera, osim svoje estetske funkcije koja nam je svima poznata, ima i određenu pshilošku funkciju. Osim što nam pruža dodir sa prirodom, u poslovnim objektima utiče na povećanje kreativnosti i produktivnosti radne snage zahvaljujući mogućnosti pasivnog doživljaja prirode i vegetacije.

Biodekoracijom oplemenjujemo dati prostor koji, na ovaj način, postaje topliji i pristupačniji.

 

Održavanje biljaka 

Opstanak biljaka u enterijeru zavisi od niza faktora, zato mi pored dekorisanja enterijera pružamo usluge i održavanja biljaka u enterijeru kako bi vaša investicija duže trajala, a estetski dojam bio u punoj meri.

Pod održavanjem saksijskih biljaka u enterijeru podrazumevamo radne operacije koje se izvode u cilju očuvanja estetske vrednosti i vitalnog stanja biljaka. U program održavanja mogu biti uključene, kako biljke koje ste nabavili u Butik Buket,  tako i sve druge biljke koje posedujete. U slučaju da je neka od vaših biljaka počela da propada zbog bolesti ili loših uslova, rado ćemo pokušati da je izlečimo i oporavimo.


Program redovnog održavanja biljaka obuhvata:

  • zalivanje i orošavanje biljaka
  • čišćenje biljaka od suvih listova, precvetalih cvetova i dr.
  • brisanje listova širokolisnih dekorativnih biljaka
  • prekopavanje površinskog sloja zemlje
  • prihranjivanje biljaka
  • orezivanje i pregrupisavanje biljaka prema potrebi
  • kontrolu zdravstvenog stanja i biodekoracije
  • zaštitu od biljnih štetočina
  • dodavanje zemlje jednom godišnje

Cvetni aranžmani 

Mnoge prilike u poslovnom i privatnom okruženju zahtevaju da se prostor dodatno dekoriše. Kod nas možete poručiti cvetne aranžmane za sve prilike od svežeg cveća, suvog ili veštačkog cveća, iznajmiti vaze i stalke za cvetne aranžmane.

Praznične dekoracije

Dekoracija poslovnog i privatnog prostora, izloga, štandova i drugih specifičnih prostora u duhu aktuelnih praznika.


Copyright 2016 Butik Buket | Sva prava zadržana | Design by Butik Buket