BigU Academy, motivaKcija i mi u akciji

Na obostrano zadovoljstvo ambasadora iz Srbije koji predstavljaju BigU Akademiju na našim prostorima i naše malenkosti, došlo je do saradnje oko uređivanja bine za nastup jednog od najvećih motivacionih govornika na Balkanu – Smiljan Mori,  za njegov nastup u Sava Centru – 14.05.2016. PRVI BIGU POWER UP seminar.

Smiljan Mori je po obrazovanju diplomirani pravnik, a po mišljenju mnogih, koji su ga doživeli uživo jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih motivacijskih govornika u današnje vreme. Autor je najprodavanijeg hita “7 tajni motivaKcije“ , kao i audio programa „Mislite kao pobednici“ i „Sa motivacijom do uspeha!“,  koji je bio prvi audio program za motivaciju i lični razvoj u Sloveniji. Isto tako je autor knjige o inspirativnim mislima „Mini motivator“. U reviji “Preduzetnik” su za Smiljanov rad ustupili mnogo prostora,označili su ga za prvog pravog grupnog predavača u Sloveniji i zapisali, da je Smiljan za one,koji su ga poznavali u poslednoj godini pravi fenomen. Boris Vene, autor međunarodne uspešne knjige “Iz dnevnika milionera” kaže, da je Smiljan Mori čovek sa neverovatnom harizmom.

NJEGOVA ŽIVOTNA FILOZOFIJA JE: INFORMA(K)CIJA BEZ MOTIVA(K)CIJE NE ZNAČI NIŠTA. ZATO DELUJTE!!

Možemo slobodno reći  da smo i nas dve same osetile tu motiva(k)ciju  radeći instalaciju za seminar.

Nakon njegovog predavanja,ljudi najednom ostanu bez izgovora i bez nekog,kog bi mogli da optužuju. Uprkos tome, da će vas neke njegove teme udariti pravo u lice, je njegova briga i želja da postanete bolji,da počnete da verujete u sebe,da imate više,da zaslužite više, da realizujete to, što želite in da krenete na put uspeha i bolje budućnosti.

SLIKA-2

Mala bina je bila idealna za ovakav skup pozitivne energije i naših ideja oko uređenja.

SLIKA-4

SLIKA-1

U dogovoru sa Majom Bronzić, glavnom organizatorkom, izabrani su baloni i ikebana. Organizacija prostora i dekoracija je usklađena sa bojama BigU, odabrani su plavi i beli baloni, ikebana od plavo – belih margareta, i kombinacija dve vrste sobnih bilja u dekorativnim saksijam koji su krasili  prednji deo bine.

BigU Academy, motivaKcija i mi u akciji

Za kraj možemo samo reći da smo imale nadahnuće posle ovoliko pozitivne energije i da sa idejom probudti motiva(k)ciju u sebi svako od nas definitivno može ostvariti svoje snove.

Fotografije: Petar Kozomora

 

Save

Save

Save

Save

SHARE IT:

Comments are closed.